Våra tjänster

Daglig städning

Vi satsar på hög kvalitet och god service för att Du som kund ska bli nöjd. Vi har personal med utbildning och en lång erfarenhet av städ. Vi kommer alltid hem till dig på ett besök där vi tillsmannas går igenom hur ni vill att städningen ska gå till. Därefter lämnar vi ett kostnadsförslag. Givetvis är det inget Du betalar för. När ni är nöjda med utformningen så kör vi igång!

Specialstädning/företag

Vi har flera städuppdrag åt företag och privatpersoner som önskar något unikt. Det kan vara rengöring av kontor, restaurangkök, hotell, sanering, mm. Vi kommer ut och går igenom med Er vad som önskas, därefter lämnar vi en offert för uppdraget. Med vår långa erfarenhet inom städbranschen kan vi relativt snabbt ge en bra och tydlig offert.

Storstädning/flyttstädning

En fullständig rengöring av era lokaler i samband med flytt, ombyggnad eller renovering. Eller bara för att det är dags. Som privatperson kanske ni önskar en rejäl genomgång av huset för sådan som inte ingår i den dagliga städningen.

Klottersanering

Trädgårdsarbete

Målning & Tapetsering

Golvvård

Det är ekonomiskt att genomföra en golvvård med jämna mellanrum. Om man "bara" rengör golvet så är livslängden avsevärt kortare. Andra fördelar är att golvet mer lättskött om det underhålls regelbundet. Vi gör engångsjobb eller tar åt oss längre kontrakt. Kontakta oss för mer information.

Mattservice

Mattorna minskar golvslitaget, städinsatserna och håller lokalerna fräscha längre. Vår mattservice ser till att Du alltid har snygga mattor med bra upptagningsförmåga som välkomnar besökare.

Hemstädning

Eftersom vi alla är olika och har olika rutiner och önskemål, kommer städningen att vara helt anpassad efter dina önskemål.
Vi skräddarsyr alltid våra städningar för bästa resultat.